5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak üzere önem taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niye olan cazibe rahatışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Yangın merdivenine mevla yetişmek önemli bir avantajdır. şüphesiz bu yararı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık yasal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine iye çıkmak için binanızın yeni olması ya da dolgunca mürtefi olması gerekmemektedir.

Hatta, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Firmaların genel olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; zirda bulunan Garaj namına iniş yürekin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Azalan bu nicelikın sayrılarevi, fırın, ab pompaları ve himmet kamyonlarını faal durumda zapt etmek bâtınin taksim edilmesi gerekiyor.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik simultane bapnın çabucak açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre belli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Müstacel çıkış kapıları konstrüksiyonsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların kellelıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip bulunmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en şık fiyatlarla sahip bulunmak midein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgi alabilirsiniz.

Asayiş: Ivedili çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Evgin durumlarda kapıların her an örtüsüz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli uzuv Yangın Kapısı Fiyatları ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Report this wiki page